Boule, stokbrood & wijn

In een oogopslag

  • Stadtlohn
  • Markt overige

Na de succesvolle evenementen van de afgelopen jaren gaat "Boule, stokbrood en wijn" half juli de volgende ronde in. Op zaterdag 13 juli 2024 organiseert ISG Innenstadt Stadtlohn, met ondersteuning van SMS-StadtMarketing Stadtlohn, opnieuw dit evenement op het marktplein van Stadtlohn met een Franse flair.

Een blik op Frankrijk laat dit perfect zien. Het marktplein als ontmoetingsplaats voor iedereen, als gezellig en prestigieus stadscentrum. Met lekker eten, uitstekende wijnen, met elkaar praten, een kopje koffie drinken en speels met ijzeren ballen gooien. "Savoir vivre" is ook de naam van het spel.

De focus van het evenement ligt op zaterdag 13 juli 2024 van 12.00 tot 20.00 uur Boule - het werpspel met de ijzeren ballen. Speciaal voor deze dag wordt op het marktplein een grote jeu de boulesbaan aangelegd met de actieve steun van de bouwwerf van Stadtlohn. Met een oppervlakte van 12 x 6 meter zal deze zelfs voldoen aan internationale toernooinormen.

Op vrijdag 12 juli is er 's middags gelegenheid om jeu de boules uit te proberen. Op zaterdag zal het hoogtepunt van de dag zeker de geplande "Grand Prix de Stadtlohn" zijn. Ingeschreven teams uit Stadtlohn en omgeving spelen tegen elkaar.

Rondom de jeu de boulesbaan zullen drankjes en kleine mediterrane hapjes verkrijgbaar zijn.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stadtlohn
Markt 3
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563-8781
E-mail:
Website: www.isg-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.