Boule, stokbrood & wijn

In een oogopslag

  • Stadtlohn
  • Markt overige

Na de succesvolle evenementen van de afgelopen jaren gaat "Boule, Baguette en Wijn" eind augustus de volgende ronde in. Op zaterdag 26 augustus 2023 organiseert de ISG Innenstadt Stadtlohn met ondersteuning van SMS-StadtMarketing Stadtlohn dit evenement op het marktplein van Stadtlohn opnieuw met een Franse flair.

Een blik op Frankrijk laat dit perfect zien. Het marktplein als ontmoetingsplaats voor iedereen, als gezellige en representatieve binnenstad. Met lekker eten, uitstekende wijnen, met elkaar praten, koffie drinken en speels met ijzeren ballen gooien. "Savoir vivre" wordt er ook wel gezegd.

Het middelpunt van de actie op zaterdag 26 augustus 2023 van 12 tot 20 uur is jeu de boules - het werpspel met ijzeren ballen. Speciaal voor deze dag wordt op het marktplein met actieve steun van de bouwwerf Stadtlohn een grote jeu de boulesbaan aangelegd. Met een oppervlakte van 12 x 6 meter zal deze zelfs voldoen aan de afmetingen van internationale toernooien.

Al op vrijdag 25 augustus is er 's middags de mogelijkheid om jeu de boules uit te proberen. Op zaterdag zal het hoogtepunt van de dag zeker de geplande "Grand Prix de Stadtlohn" zijn. Ingeschreven teams uit Stadtlohn en omgeving spelen dan tegen elkaar.

Rond de jeu de boules baan zullen drankjes en kleine mediterrane hapjes verkrijgbaar zijn.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stadtlohn
Markt 3
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563-8781
E-mail:
Website: www.isg-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.