In 159 dagen

Anka Zink "Gewoon weer goed gegaan"

In een oogopslag

Hoera we leven nog!

Anka Zink komt recht uit het zwarte gat met "Gerade nochmal gutgegangen". Net zo aantrekkelijk en een even sterke aantrekkingskracht ...

Anka Zink staat weer aan de start. Hoewel niet aan boord van de Blue Origin raket, heeft ze voor de zekerheid haar trolleykoffer voor de Über-All al ingepakt.

Waren we niet van plan om iets te leren van de lockdown?

Zijn we na de hele corona-, overstromings- en brandramp betrouwbaar aan het bouwen aan economische groei? Laten we, na thuiswerken, kinderopvang en thuisonderwijs, vrouwen liever op de bank zitten? We kunnen tenminste applaus gebruiken om de huur te betalen, verzorgers te motiveren en helpers te troosten.

Wie gaat de hele zooi oplossen?

Bill en Melinda Gates hebben andere zorgen, Merkel, Jogi en Bohlen liggen al bij het zwembad en Nena zit op een andere planeet.

Blijven over Arnold Schwarzenegger, Greta Thunberg en Anka Zink!

Omdat Anka Zink eerst op zoek wil naar intelligent leven op aarde, is "Net weer goed gegaan" als een tochtje op de Titanic, waarbij een ijsberg veilig wordt omzeild omdat hij van plastic is. Terwijl sommige mensen in de buurt van de aangegeven vluchtroutes blijven en anderen hun bestellingen op het dek plaatsen, kijkt mevrouw Zink in een verrekijker in plaats van in de buis. Om de tocht echt leuk te maken, doet ze dit natuurlijk vanaf de bar.

Een visionair programma met hoge golven en een storm-ervaren

Anka Zink, die ons moed inspreekt tegen het "terug-naar-de-normaliteit-virus" en ons met de snelheid van het licht door de stemmingswisselingen van deze tijd heen straalt.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.