In 9 dagen

Adventsbijeenkomst Oeding

In een oogopslag

... in een romantische sfeer, zondag 4 december.

Helaas kon het evenement vorig jaar niet doorgaan. Des te verheugender is het dat de adventsbijeenkomst opnieuw plaatsvindt op 4 december vanaf 13.00 uur op Kasteel Oeding. De romantische sfeer is jaloersmakend. Kasteel Oeding zal niet alleen dienen als decor en achtergrond voor de adventsbijeenkomst.

Trouw aan het motto van de gemeente "samen actief" zorgen de vrijwilligers van de lokale en regionale verenigingen in Oeding voor gezelligheid en afwisseling. Kerstlekkernijen, mooie dingen voor huis en tuin en nog veel meer - alles wordt met liefde zelfgemaakt.

Natuurlijk mogen het "kerstensemble" van het muziekkorps uit Südlohn met de torenfanfare en het bezoek van Sinterklaas niet ontbreken op de adventsbijeenkomst - zoals altijd op speciale uitnodiging van Heinrich Bäßmann, de "grondlegger" van de plaatselijke adventsmarkt.

"Klein maar fijn" - met deze attributen heeft deze adventsmicrokosmos van kraampjes, stalletjes, kleine kraampjes en activiteitenruimtes al lang naam gemaakt en trekt hij niet alleen lokale bezoekers, maar ook gasten van heinde en verre.

De Oedinger Advents-Treff is ook perfect te bereiken met de nieuwe katoenexpress.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Tourist-Info Südlohn
Burgring 29
46354 Südlohn
Deutschland

Tel.: 02862 417626
Fax: 02862 418105
E-mail:
Website: www.suedlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.