Verouderde browser

De browser die je gebruikt is verouderd. Onze website maakt gebruik van technieken die in deze versie niet beschikbaar zijn. Update naar een meer recentere browser.

We bieden ondersteuning voor Internet Explorer 9 of hoger, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari, Microsoft Edge, Opera, Google Chrome Mobile en iOS Safari.

Google Chrome Google Chrome

Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Kamperen met Pasen 2018

Kamperen met Pasen 2018

Vooral de paasvakantie is perfect voor een kampeervakantie met het gezin, de hond of gewoon met z'n tweeën. Kamperen in het "Geheim over de grens" is een geweldige ervaring, niet alleen bij mooi paasweer! Bekijk hier hoe jouw perfecte paasvakantie eruit zou kunnen zien.

Paasvakantie op een camping

De lente is begonnen, de dagen worden langer en de natuur komt weer tot leven. Wat zou er mooier kunnen zijn dan midden in de natuur te zitten tijdens dit heerlijke seizoen? En wanneer ben je dichter bij de natuur dan tijdens een kampeerpartijtje? Stel je voor dat je 's ochtends wakker wordt door zachte vogelzang, na de derde keer omdraaien voor de deur midden in het paradijs gaat staan - dat is kamperen puur. Duitsland Campings heeft enkele van de mooiste campings van Duitsland. Wil je meer weten over onze campings in Duitsland? Kijk dan onderaan deze pagina en kies de camping die het beste past bij jouw paasvakantie in Duitsland.

Onze arrangementen met Pasen 2018

Hümmlinger Land: Pasen 2018

Kamperen met Pasen 2018,

Voor veel kampeerders wordt het paasweekend beschouwd als het weekend…

€ 67

€ 60

Heidewald: Paasaanbieding 2018

Kamperen met Pasen 2018,

29 maart t/m 2 april 2018 4 overnachtingen voor…

€ 142

€ 99