Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu
Maatregelen Coronavirus
Kampeervakantie in de zomer in Duitsland

Kampeervakantie in de zomer in Duitsland

Duitsland: ideaal zomerkampeerland

Duitsland is een heerlijk land om te kamperen in de zomer, het klimaat is aangenaam, het is dichtbij en de campings zijn van hoogwaardige kwaliteit. Er zijn campings voor elke doelgroep, de voorzieningen zijn doorgaans uitstekend en het sanitair heel erg schoon.

Voor de natuurliefhebbers zijn er tal van prachtige midden in de natuur gelegen campings, ze bevinden zich vaak direct aan een meer of bos of langs een of meer prachtige wandel- en fietsroutes.

Alle campings staan garant voor een heerlijke en ontspannende kampeervakantie.  In de omgeving is er vaak veel te zien, te beleven en te bezichtigen en je kunt er voor zeer schappelijke prijzen van de overheerlijke Duitse keuken genieten. Met zijn uitstekende wandel- en fietsroutes is Duitsland ook het perfecte land voor recreatieve fietsers en wandelaars.

De 5 belangrijkste redenen voor een kampeervakantie in Duitsland

  • Uitstekende campings met goede voorzieningen en zeer schoon sanitair, veelal prachtig midden in de natuur gelegen
  • Duitsland biedt schitterende natuurgebieden, veel cultuur, historische steden en dorpen en interessante bezienswaardigheden
  • Heel dichtbij en ondanks het Corona-virus toch het echte “buitenlandgevoel”
  • Uitstekende wandel- en fietsroutes
  • Betaalbare en uitstekende horecavoorzieningen

Onze campingtips voor je kampeervakantie in de zomer: