© UpSprung GmbH

UpSprung

In een oogopslag

UpSprung - het trampoline- en speelpark in Osnabrück

Op bijna 4000 m2 biedt het UpSprung trampoline- en speelpark een enorm scala aan activiteiten boordevol actie! Naast de bekende diverse trampoline-elementen zoals een trefbalveld, een schuimkuil en grote AirBags voor de acrobaten, is vooral de Bounce Track noemenswaardig. In de stijl van het tv-programma Big Bounce kun je hier werken aan je beste tijden in een spectaculair trampolineparcours. Direct ernaast biedt een Ninja Box met twee verdiepingen meer dan genoeg trainingsmogelijkheden voor klimmen, klauteren en zweten. Daarnaast beschikt de UpSprung over maar liefst 5 MaxAir trampolines waarop gevorderde trampolinisten aan hun trekken komen.

Om het pakket voor gezinnen met kinderen van verschillende leeftijden compleet te maken, is er ook een aanbod voor de allerkleinsten gecreëerd. Zij kunnen zich uitleven in het speelpark met als hoogtepunt een 4,50 m hoge klimvulkaan en talloze speel- en verstopmogelijkheden.

Er is ook een cursusprogramma opgezet. Twee keer per week is er een cardiofitnesscursus "SprungKraft" op het trampolineveld, evenals de freestyle trampolinecursus "DehSprung", waar iedereen onder gekwalificeerde begeleiding langzaam zijn eerste schroeven en salto's kan proberen.

Last but not least moet het eigen restaurant met buitenterras worden genoemd, waar veel nadruk wordt gelegd op kwaliteit. Omdat de UpSprung ook over seminarieruimtes beschikt, is het een aantrekkelijke bestemming geworden voor bedrijfs- en teambuildingevenementen.

Op de kaart

UpSprung GmbH
Am Schürholz 6
49074 Osnabrück
Deutschland

Tel.: + 541 939 325 00
E-mail:
Website: www.upsprung.de

Contactpersoon

Herr Christopher Vorberg

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.