Kunstobjekte an Telgkamps Mühle

In een oogopslag

  • Kettenkamp
  • Monument, Bestemmingen…

"Mensen in beweging", Krabat Cultureel Centrum van de Gemeenschappelijke Gemeenschap van Bersenbrück

Houten sculptuur "Poort
De houten sculptuur is gemaakt in het kader van het project "Mensen in beweging". In de geschiedenis van Kettenkamp hebben de Nederlanders en de Denen een grote rol gespeeld. De "poort" moedigt mensen aan om erdoor naar de verte te durven kijken. "We gaan door vele poorten in het leven," zegt de kunstenares Regine Meyer zu Strohe. "De poort is een symbool voor naar binnen en naar buiten gaan".

Houten sculptuur "Boatpeople"
In opdracht van het cultureel centrum Krabat van de gemeente Bersenbrück is de sculptuur "Bootvluchtelingen" ontstaan. Het beeldt een gekapseisde boot uit. Volgens de kunstenaar een metafoor voor de mislukte vlucht voor oorlog, vervolging en ellende.

Houten sculptuur "Op zoek naar een thuis
In het kader van het thema "Mensen in beweging" creëerde de kunstenaar "Op zoek naar huis", een handstok met een kompas als symbool van het in beweging zijn voor de innerlijke en uiterlijke zoektocht. "Onderweg zijn, gedachten aan thuis, zoeken naar sporen" - dit was haar inspiratie.

Op de kaart

Kunstobjekte an Telgkamps Mühle
Holstener Straße 11
49577 Kettenkamp
Deutschland

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.