© Hof Hauswörmann

Hof Hauswörmann

In een oogopslag

Avonturenboerderij met boerderijwinkel

"De boerderij Hauswörmann in Osnabrück is de perfecte plek voor het hele gezin.  Of het nu gaat om duurzaam en regionaal winkelen in onze boerderijwinkel, schatzoeken in ons fantastische maïsdoolhof of plezier en spelletjes op onze grote avonturenboerderij - hier is voor elk wat wils. Onze boerderij is al eeuwenlang in de familie en wordt liefdevol en warm gerund door ons, de familie Padeffke. Onze producten worden met de grootste zorg uitgekozen bij regionale partners of geteeld op onze eigen velden. Op onze boerderijfeesten verwelkomen we graag onze klanten, buren, vrienden en geïnteresseerden om samen feest te vieren.

Bij ons kan iedereen zich thuis voelen en een paar uur van de natuur genieten... Onze boerderij is ook perfect voor groepsevenementen zoals verjaardagsfeestjes voor kinderen, kleuter- en klasfeesten. Laat je verrassen door de fascinatie van de boerderij.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op onze boerderij. Uw familie Padeffke"

Op de kaart

Hof Hauswörmann
Hauswörmannsweg 165
49082 Osnabrück
Deutschland

Tel.: 0541 51733
E-mail:

Wat wil je nu doen?

Meer attracties

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.