Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Maatregelen Coronavirus
Campings hele jaar open

Campings hele jaar open

Als je denkt dat kamperen alleen leuk is in de zomer dan heb je het mis! Kamperen is het hele jaar door leuk om te doen. Daarom hebben onze Duitse buren ook veel campings die het hele jaar open zijn. Zo kan je zelfs in de winter op vakantie naar Duitsland. 

365 dagen op de camping in Duitsland

In elk jaargetijde zijn er leuke activiteiten om te gaan doen tijdens je vakantie in Duitsland. Daarom maakt het zeker niet uit in welke tijd van het jaar je op vakantie naar een Duitse camping gaat.  

Kamperen in het voorjaar 

Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtige wandelingen tussen de fluitende vogels en de bloeiende bloemen in het voorjaar? Het kan nog wel eens een beetje fris zijn in dit jaargetijde, maar er zijn genoeg sportieve activiteiten die rond die tijd heel leuk zijn om te doen. Kies leuke wandelroutes, ga erop uit met de fiets of bezoek een van de vele klimparken.

Kamperen in de zomer

Kamperen in de zomer ligt misschien wel het meest voor de hand. De veelzijdigheid van het land zorgt ervoor dat je makkelijk drie weken vult met allerlei gave uitstapjes. Nog een voordeel van kamperen in de zomer is, is dat de temperaturen aangenamer zijn dan in het najaar of in de winter. Hierdoor heb je veel keuze uit verschillende soorten accommodaties zoals een tent, stacaravan of vouwwagen.   

Kamperen in het najaar

Ook kamperen in de herfst is zo gek nog niet. Je ziet de landschappen veranderen van kleur. Daarom is het uitgelezen moment om de wandelschoenen erbij te pakken en (eventueel met regenpak) de mooiste wandelroutes te lopen. Als het weer echt niet mee zit, zijn er ook heel veel activiteiten binnen te doen. Een dagje wellness of een citytrip naar een leuke Duitse stad zijn voorbeelden van leuke invullingen van je vakantiedagen! Daarbij is het in de herfst ook minder druk dan in de zomervakantie. 

Kamperen in de winter 

Kamperen in de winter is misschien wat koud als je besluit om je tentje mee te nemen, maar in een bungalow of stacaravan is het prima vertoeven! Vier Kerst en Oud en Nieuw op een camping in Duitsland en bezoek de vele kerstmarkten in de Duitse steden

Ons overzicht campings die het hele jaar open zijn

Niks houd je nog tegen om ook buiten het zomerseizoen een vakantie op een camping in Duitsland door te brengen. Het hele jaar valt er genoeg te beleven om jouw perfecte vakantie mee samen te stellen! De campings in Duitsland voorzien je van alle gemakken die je maar wenst. Denk bijvoorbeeld aan uitstekende sanitaire voorzieningen en prachtige liggingen. Wat is jouw favoriete seizoen om op vakantie te gaan? Bekijk ons hele aanbod aan campings die het hele jaar geopend zijn.