Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
De mooiste camperplaatsen in Duitsland: net over de grens!

De mooiste camperplaatsen in Duitsland: net over de grens!

Ben je op zoek naar een camping met camperplaatsen in Duitsland? Wij hebben de beste campercampings in Duitsland op een rijtje gezet, die net over de grens liggen. Met je eigen camper op pad heb je het beste van twee werelden: een beetje thuisgevoel in je eigen vakantiewoninkje op wielen, maar ook de vrijheid en het avontuur van het rondtrekken. Ontdek de bijzondere uithoeken van het weidse parklandschap net over de Duitse grens!

Waarom kiezen voor een camperplaats in Duitsland in plaats van Nederland?

Het grensgebied tussen Nederland en Duitsland heeft veel te bieden voor een echte avonturier. Net over de Duitse grens breekt het vakantiegevoel aan: je bent er even uit! Dichtbij huis, maar toch een andere omgeving met veel nieuws om te ontdekken. De vakantiestreken bieden voor ieder wat wils, waardoor toertochtjes in deze omgeving perfect zijn voor de camperliefhebbers. Soms slingert de weg langzaam over heuvels, dan weer door groene dalen. Toeren door de filmset van een dure autocommercial. Ver weg van de snelweg, gewoon overal waar het mooi is. En onderweg verblijf je dan ook nog eens op de mooiste camperplaatsen in Duitsland, bijvoorbeeld een camperplaats in Duitsland aan het water!

Wat zijn de beste vakantiestreken in het Duitse grensgebied?

Even een weekendje op bezoek bij de buren: lekker er tussenuit! Wanneer je kiest voor een vakantie in de Duitse grensregio is vakantie dichterbij dan ooit. Verzamel je kleding, laad de camper in en met een paar uurtjes sta je op de mooiste camperplaatsen. Door de grote diversiteit, leuke activiteiten en de prachtige omgeving net over de grens, zijn dit de beste vakantiestreken met camperplaatsen in Duitsland:

De Duitse grensregio zit vol verborgen geheimen, zoals de mooiste natuurgebieden, sprookjesachtige dorpjes en adembenemende fietsroutes. Ook voor andere vakantieactiviteiten, zoals marktjes, sporten of dierentuinen, kun je in deze streek terecht. Daarnaast zijn deze vakantiebestemmingen ideaal voor jong en oud en voor elk gezelschap: vakanties met het gezin, een weekendje met vrienden of een rondreis als stel. De Duitse grensregio is voor iedereen!

Waar vind je de mooiste camperplaatsen van Duitsland die net over de grens liggen?

Als camperliefhebber ervaar je het liefst een goede service, speciale camperplekken en verrassende bestemmingen. Je kiest voor vrijheid en avontuur, daarom wil je niet gebonden zijn aan tijden van een slagboom die bepalen wanneer je komt en gaat. Ook wil je niet op een kaal veld zonder sfeer staan, omdat iedereen om je heen op doorreis is. Daarom hebben wij voor jou de mooiste camperplaatsen in Duitsland uitgezocht, net over de grens.

Campings met camperplaatsen in de Duitse grensregio:

Ontdek de campings