Marion, Ferienwohnung

In een oogopslag

Eenkamerappartement (Non Smoker) op korte afstand van de snelweg A1 in Lotte, ca. 6 km ten noordwesten van Osnabrück. De woning is gelegen aan een rustige zijstraat met een twee verdiepingen tellend gebouw. De afstand tot de bushalte met aansluiting op het openbaar vervoer Osnabrück is ca. 200 m. Osnabrück is met de bus binnen 10 minuten bereikbaar. De vredesstad (Westfaalse Vrede uit 1648) biedt tal van bezienswaardigheden zoals het stadhuis, Felix-Nussbaum-Haus, de kathedraal en een aantrekkelijk cultureel aanbod met theaters, bioscopen, concerten.
In de omgeving zijn er twee kleine meren, waar u gemakkelijk omheen kunt wandelen en een excursie-restaurant. Boswandelingen en een bezoek aan het uitkijkplatform op de Piesberg zijn ideaal. Het is ongeveer 25 km naar kasteel Ippenburg in Bad Essen. Een ander hoogtepunt is het Museum en Park Kalkriese met de tentoonstelling over de Varusslag in Bramsche-Kalkriese.
Bus: halte Eversburg-Büren.
Beddengoed en handdoeken zijn bij de prijs inbegrepen.
Internet mogelijk - €2 per dag
Fietsenstalling - €1 per dag

Op de kaart

Marion, Ferienwohnung
Wiesenweg 37
49504 Osnabrück - Lotte
DE

Tel.: 0049 541 126132
Mobil: (0049) 0163 7473833
Fax: 0049 541 9119313
E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.