Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wegens de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus (“Corona”) zijn onze campings van Duitsland-campings helaas tot nader bericht gesloten. Informeer a.u.b. zelf bij de desbetreffende camping over de getroffen maatregelen i.v.m. met het virus. Hopelijk kunnen we u over een niet al te lange tijd weer van dienst zijn en weer verwelkomen op één van onze campings. Let alstublieft op elkaar en blijf gezond!

Namens alle deelnemende campings

Glamping in Duitsland

Glamping in Duitsland

Ook in Duitsland heeft de trend "Glamping" zijn intrede gedaan. Wil jij ook avontuurlijk overnachten in een heuze safarilodge? Wil jij het gevoel van kamperen beleven, maar wel met alle gemakken van thuis? Dan is een "Glamping" accommodatie echt iets voor jou!

Van alle gemakken voorzien op een glamping in Duitsland

Glamping, je hebt er vast weleens eerder over gehoord, maar wat betekent het nou eigenlijk? Glamping is simpelweg een mengwoord van het Engelse glamour en camping. Het staat voor een nieuwe stijl van kamperen, waarbij de luxe van hotelvoorzieningen wordt gecombineerd met de traditionele manier van kamperen. Ook in Duitsland heeft de trend glamping inmiddels ruimschoots zijn intrede gedaan. Wil jij het gevoel van kamperen beleven, maar wel met alle gemakken van thuis? Dan is een glamping accommodatie in Duitsland echt iets voor jou! Wat dacht je bijvoorbeeld van een avontuurlijke overnachting in een heuse safarilodge?

Ons glamping aanbod:

Wat mag ik verwachten van een glamping in Duitsland?

Het concept van glamping komt voort uit de eerste vormen van luxueus kamperen. Eigenlijk worden alle positieve eigenschappen van een verblijf op een camping (buitenlucht, natuur etc.) gecombineerd met een luxe inrichting die je normaal gesproken niet terugvindt in gewone tenten en caravans. Sinds het ontstaan in 2005 bieden steeds meer ‘gewone’ campings deze manier van luxe kamperen aan. Zo ook in Duitsland, waar Campingpark Haddorfer Seen exclusieve safaritenten aanbiedt, zodat je het comfort van thuis geen seconde hoeft te missen!

Ga jij liever back to basic? Bekijk dan eens al onze bijzondere accommodaties!

Overzicht alle overige accommodatietypes: