Voer zoektermen in om te zoeken naar campings, accommodaties, arrangementen en pagina's. Druk na het invullen van een zoekterm op [ENTER] om uitgebreid te zoeken.
Reserveer nu

BELANGRIJKE MEDEDELING

Wegens de recente ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus (“Corona”) zijn onze campings van Duitsland-campings helaas tot nader bericht gesloten. Informeer a.u.b. zelf bij de desbetreffende camping over de getroffen maatregelen i.v.m. met het virus. Hopelijk kunnen we u over een niet al te lange tijd weer van dienst zijn en weer verwelkomen op één van onze campings. Let alstublieft op elkaar en blijf gezond!

Namens alle deelnemende campings

Camping met watersportfaciliteiten

Camping met watersportfaciliteiten

De vakantie is een ideale tijd om lekker op en rond het water door te brengen. Ben je de trotse bezitter van een bootje? Heb je waterratten in de familie? Of zin om eens een nieuwe sport te ontdekken? In Duitsland vind je mooie campings met talloze faciliteiten voor watersport. Of je nu droomt van rustig peddelen in een kano – op een kronkelend riviertje de avondzon tegemoet – of juist lekker wilt waterskiën of waterfietsen; het kan allemaal, direct vanaf diverse campings in de Duitse grensstreken.

Onze campings met watersportfaciliteiten

Het water op voor de ideale zomervakantie

Kamperen en watersport; het is een gouden combinatie. Geen gedoe met het op de auto hijsen van je roeibootje of SUP board – je kunt alles gewoon kwijt op je kampeerplek en ‘s morgens loop je zó vanuit je tent naar het water. Het ultieme vakantiegevoel!

Net over de grens met Duitsland vind je geweldige meertjes waar je je helemaal kunt uitleven op het water. Kies bijvoorbeeld voor de luxe watersportfaciliteiten op camping Alfsee in het waterrijke Niedersachsen.