In 18 dagen

Xavi Torres Trio

In een oogopslag

Een opzwepend vuurwerk van emoties

De uitzonderlijke Spaanse pianist Xavi Torres is ongetwijfeld een van de meest uitmuntende jonge musici op de Europese scène. Zijn bekroonde muziek is een fascinerende fusie van fantasie, melodie en pulserende ritmes die zijn mediterrane wortels vakkundig combineert met invloeden uit de klassieke muziek, flamenco en Zuid-Amerikaanse ritmes.

Tijdens de pandemie componeerde hij dagelijks om zijn creatieve energie te behouden. Het resultaat is het album "Quarentena Songs", dat zowel critici als publiek heeft verrukt. De mix van verdriet, hoop en dankbaarheid heeft een fantasierijke, melodieuze en tegelijkertijd ritmisch energieke soundscape vol emotie gecreëerd. Met zijn sympathieke trio ontketent Torres een opzwepend vuurwerk van emoties op het podium.

Line-up
XaviTorres piano | Reinier Elizarde contrabas | Andreu Pitarch drums

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.