In 36 dagen

Werelden maken

In een oogopslag

Polly Brannan is kunstenaar, curator en docent. Ze zet zich in voor de productie van openbare kunst, sociale praktijken, strategieën en programma's in samenwerking met kunstenaars en gemeenschappen om nieuw werk te creëren voor de steden en plaatsen waar we wonen. Ze wordt geïnspireerd door user-driven design en de methoden van spelenderwijs leren.
Sinds begin 2021 is ze artistiek directeur van Open School East in Margate, UK, een vrije, onafhankelijke kunstschool en gemeenschapsorganisatie. Ze was Education Curator van de Liverpool Biënnale 2012-18 en Education Curator van de Serpentine Galleries 2011-13. Ze is oprichter en kunstenaar van het Avant Gardening netwerk en was lid van het kunst- en architectuurcollectief public works, 2005-2011. Ze heeft internationaal opdrachten en projecten gecureerd, gerealiseerd en geproduceerd, waaronder:
Triangle Network Fellowship, Ethiopië; Istanbul Biënnale 2017, Turkije en Kochi-Muziris Biënnale, India 2018. De workshop richt zich op de vraag: 'Hoe kunnen we als kunstenaars, opdrachtgevers en curatoren inclusieve benaderingen van werken in openbare ruimtes en gemeenschappen verbinden en verankeren?' Polly zal casestudies presenteren van sociale praktijken en ervaringen, toolkits, mapping, zine-making en het conceptualiseren van ideeën en ontwerpen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Künstlerdorf Schöppingen
Feuerstiege 6
48624 Schöppingen
Deutschland

Tel.: +49 (0)2555 93810
E-mail:
Website: stiftung-kuenstlerdorf.de/de/veranstalungen/making-worlds

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.