In 54 dagen

Villa Live Open Air 2024 "Felice & Cortes".

In een oogopslag

Het duo Felice en Cortes presenteren hun twee openluchtvoorstellingen "Selling Stories" en "Bus Stop Stories" in het Villa Hecking park, met een fantastisch programma voor het hele gezin!

Er zijn muzikanten die je van je sokken blazen en je hart sneller doen kloppen. Er zijn artiesten die je zo verbazen dat je mond openvalt. Er zijn verhalen die niet alleen verteld worden

maar die hun publiek meenemen naar een andere wereld. En dan zijn er artiesten die dit allemaal tegelijk voor elkaar krijgen. Zoals Felice & Cortes, het Berlijnse duo dat muziek met artisticiteit combineert tot een unieke mix.

Verhalen verkopen:

Deze buitengewone straatshow is bejubeld in heel Europa en in Amerika. Het publiek houdt zijn adem in! Cortes Young jongleert op de drums terwijl Felice, de soulvolle singer-songwriter, kippenvel oproept met haar prachtige soulstem.

Ze vertellen het magische verhaal van twee reizigers die verhalen verzamelen en vertellen op andere plaatsen, voor andere mensen, met behulp van muziek, show en artisticiteit. Felice & Cortes maken ook indruk met hun acteertalent, grappige anekdotes en de kleine rattenhandpop Tom. Met hun drumplatform op wielen en een klein zelfgebouwd decor is het duo een echte blikvanger.

Bus Stop Verhalen:

Buschauffeur Cortes en straatmuzikant Felice ontmoeten elkaar tijdens een spectaculair busongeluk. De verhalen van de passagiers, de stad en voorbijgangers worden verteld. Het publiek beleeft de schooloversteekwachter met een virtuoze troffeljongleeract, een zebrapaddans, grappige busgesprekken, de nachtbus met trommels op het bovendek en nog veel meer. Felice & Cortes betoveren hun publiek op geheel eigen wijze met hun nieuwe en inmiddels 3e show. De unieke elementen van muziek, show en artisticiteit worden gecombineerd tot een onvergetelijke ervaring. Met adembenemende artisticiteit, ontroerende muziek en unieke showelementen & speciale effecten een weg naar de harten van mensen spelen is al jaren de specialiteit van het duo! Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.