In 8 dagen

Villa Live Open Air 2024 "BAROCK - de AC/DC Tribute Show".

In een oogopslag

Acht kanonnen, oversized "Hells Bells", 60 Marshall luidsprekers

Ultieme AC/DC tribute band BAROCK op tour in Duitsland met spectaculaire (mega) productie

(thk) AC/DC tribute act BAROCK, die in hun eigen topklasse spelen, hebben hun visuals voor verschillende XXL shows tijdens hun 2023/2024 tour verder geüpgraded. De megaproductie, vervoerd in een vrachtwagen van 40 ton: de sonore Mega Hells Bell, kanonnen, vlammenwerpers, pyrotechniek, confettimachine, instrumenten, podiumtechniek waaronder meer dan 60 Marshall speakers. Deze laatste genereren een volume tussen 110 en 120 dB (bijna gelijk aan dat van een opstijgend straalvliegtuig)! De vijf professionele muzikanten hebben goede redenen voor deze gigantische technische inspanning: Aan de ene kant om het krachtige hardrockgeluid van het origineel met maximale kracht over te brengen en zo op gelijke hoogte te komen met de Australiërs, en aan de andere kant om hun uitzonderlijke status als de beste, want absoluut accurate AC/DC-vertolkers verder te consolideren. Hun zanger, die vocaal erg op Brian Johnson lijkt, speelt een belangrijke rol in de bedrieglijk oprechte totaalindruk. Dus als je "Highway to Hell" of "T.N.T.", "Thunderstruck", "Hells Bells", "For Those About to Rock", "Back in Black" en andere hits uit de Aussie-smederij authentiek live wilt meemaken, is er geen alternatief voor BAROCK! Tickets voor een van hun twee uur durende full-power optredens, die een ongeëvenaarde publiekstrekker zijn, kosten tussen de 25 en 50 euro (plus kosten) in de voorverkoop.

BAROCK heeft sinds hun oprichting als tribute-act in 1993 meer dan 650 concerten gegeven in Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland. Elk jaar komen er tot drie dozijn data bij. De schare fans groeit gestaag en ook concertcritici prijzen het kwintet de hemel in, verwijzend naar hun topklasse, de nabijheid van het origineel en de absolute authenticiteit en aandacht voor detail. Dit begint al bij de podiumopstelling, gaat verder met de gebruikte instrumenten, een noot-perfecte interpretatie en strekt zich uit tot de gebruikte speciale effecten (afhankelijk van de mogelijkheden van de zaal) zoals licht, bliksem en donder. Met zoveel consistente positieve referenties en een uitstekende reputatie nam Bastei-Lübbe Verlag de Italiaans-Duitse groep in de arm voor de soundtrack van hun AC/DC-audioboek. De titel past ook perfect bij hun eigen luide, energieke, zweetopwekkende shows: "Maximum Rock'n'Roll"!

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.