In 7 dagen

Verneri Pohjola op kasteel Vischering (Lüdinghausen)

In een oogopslag

"Apengeest

Een uitzonderlijk talent op de trompet, bekend om zijn innovatieve stijl en dynamische spel: dat is de Fin Verneri Pohjola. Zijn nieuwe album "Monkey Mind" komt op tijd uit voor het Münsterland Festival in november 2023. Samen met zijn topkwartet, bestaande uit de Finse pianist Tuomo Prättälä, de in Kopenhagen geboren bassist Jasper Høiby en de Finse jazzdrummer Olavi Louhivuori, staat hij op het podium van Burg Vischering.

Verneri Pohjola combineert traditionele en moderne elementen tot een uniek geluid dat even buitengewoon als meeslepend is. Zijn spel is vol warmte en levendigheid, het raakt en inspireert. Hij heeft vele prijzen ontvangen voor zijn albums en opwindende live-optredens, waardoor hij een reputatie heeft opgebouwd als een van de meest getalenteerde jazzmuzikanten van zijn generatie.

Instrumentatie
Verneri Pohjola trompet, effecten | Tuomo Prättälä piano | Jasper Høiby contrabas | Olavi Louhivuori drums

Genre
Jazz

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/verneri-pohjola

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.