In 113 dagen

Tuindagen Bad Bentheim

In een oogopslag

Tuindagen - zomer in het kasteelpark! Tuin - Livestyle - Huis & Binnenplaats

"Tuindagen" in Bad Bentheim

De vijfde editie van de "GARTENTAGE" beurs in Bad Bentheim wordt gekenmerkt door een fantastische ambiance en een breed scala aan huis en tuin, renovatie en energie producten.

In het kastelenpark onder Burg Bentheim kunnen bezoekers zich verheugen op een zomerfestival met ca. 160 verwachte exposanten en een scala aan uitsluitend hoogwaardige producten op het gebied van tuinontwerp en ambiance, fonteincreaties, floristiek, kwekerijen, fonteinen, tuinmeubilair, grills, haarden, tuinaanleg, knutselen, decoraties, lifestyle, bruiloft en nog veel meer.en nog veel meer, gewoon alles wat bij een "avontuurlijke tuin" hoort.

Als u uw eigen vier muren wilt bouwen of renoveren, moet u zeker goed plannen om dure fouten te voorkomen. Op deze beurs wordt een breed scala aan producten gegarandeerd op het gebied van "alles wat met het huis te maken heeft" - op deze beurs mag geen enkele vraag onbeantwoord blijven.

Planning, informatie en advies - een bezoek aan de beurs is ook de moeite waard voor bouwers die nog ver verwijderd zijn van de realisatie van hun droomhuis. Of het nu gaat om LED-verlichting of aanbieders van zonne- en fotovoltaïsche energie, de bijbehorende financiering of installatie, op de House and Garden Fair in Bad Bentheim vinden bezoekers hun specialistisch advies.

Surprises inbegrepen, natuurlijk!

Voel je uitgenodigd in de themawereld in de belevingstuin van de nieuwe bouw- en tuinbeurs in de provincie Bad Bentheim!

Wij verheugen ons op uw bezoek!Datums in één oogopslag

Op de kaart

Schlosspark Bad Bentheim
Bahnhofstraße
48455 Bad Bentheim - Bad Bentheim
Deutschland

Contactpersoon

MesseCom Süd GbR
Büchtingstr. 3
56470 Bad Marienberg

Tel.: +49 2661 9173233
Fax: +49 2661 9173234
E-mail:
Website: www.messecom.eu

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.