In 14 dagen

Tuija Komi Kwartet in Haus Brückhausen (Everswinkel)

In een oogopslag

Een veelzijdig, muzikaal vuurwerk
Tuija Komi is een Finse bundel energie die op vele niveaus overtuigt: met haar krachtige stem, haar veelzijdige zangstijl en haar artistieke gevoel voor tussentonen. Met haar kwartet komt ze naar het Münsterland Festival in Haus Brückhausen.
Tuija Komi heeft in haar liederen altijd de nabijheid van haar Scandinavische en ook Karelische wortels gezocht, wat duidelijk te horen is in haar nieuwe concertprogramma. De getalenteerde musici Peter Cudek (contrabas), Stephan Weiser (piano) en Martin Kolb (drums, percussie) laten hun zangeres stralen. Ze zijn perfect op elkaar ingespeeld en handelen met een precieze, veerkrachtige timing. Als kwartet ontsteken ze een veelzijdig muzikaal vuurwerk van moderne jazz, pop, tango en wereldmuziek, dat soms verrast met scherpe, archaïsch-anarchistische klanken.

Bezetting
Tuija Komi zang | Peter Cudek contrabas | Stephan Weiser piano | Martin Kolb drums, percussie

Genre
Jazz

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.Datums in één oogopslag

Op de kaart

Herrenhaus Brückhausen
Holling 6
48351 Everswinkel
Deutschland

Tel.: +49 (0)2582 277
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/tuija-komi-quartett

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.