Theater, theater! - Billerbeck Theater Mijl

In een oogopslag

  • Billerbeck
  • Kunst en cultuur overige

Deze openbare rondleiding door de stad is gewijd aan de Billerbeck Theater Mile, die van het stadscentrum naar het openluchttheater leidt. Onze stadsgids Monika Stockmann begeleidt u naar de afzonderlijke beelden en laat u kennismaken met de figuren uit de theaterwereld.

De rondleiding eindigt bij het openluchttheater Billerbeck en is zo gepland dat u na afloop in het openluchttheater een hapje kunt eten en vervolgens kunt genieten van de opvoering van het toneelstuk voor volwassenen "Het leven is een feest".

De rondleiding, die ongeveer 1 uur duurt, begint om 18.30 uur bij het stadhuis. De rondleiding eindigt bij het openluchtpodium.

Voor deze rondleiding is aanmelding vooraf vereist. Inschrijven kan online via ons portaal eTermin, per e-mail naar touristik@billerbeck.de of telefonisch (02543-7373).

De deelnamekosten van 5 € p. p. moeten ter plaatse contant worden betaald.

Het aantal deelnemers is beperkt tot 20.

Tickets voor het bezoek aan het openluchtpodium moeten door u worden gereserveerd. U kunt ze hier verkrijgen: Billerbeck Open-Air Stage "Life is a Festival".

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.