Vandaag

Tentoonstelling: Matthias Kunkler. 1957-1997. schilderijen en collages

In een oogopslag

Toen de in Borken geboren Matthias Kunkler in 1997 op 40-jarige leeftijd overleed, liet hij een omvangrijk oeuvre na.

Zijn nalatenschap omvat bijna enkele honderden werken, waarvan sommige op groot formaat, en en nog ontelbare kleinere werken van een goede 15 jaar van intensieve creatieve periode. Het landgoed, dat nog moet worden gecatalogiseerd, bevindt zich in Düsseldorf. nog moet worden gecatalogiseerd, bevindt zich in Düsseldorf.

Deze tentoonstelling in zijn geboortestad draagt bij tot de publieke waardering en herontdekking van de kunstenaar. deze tentoonstelling in Borken, zijn geboortestad. Het is de eerste overzichtstentoonstelling ooit aan hem gewijd en een poging, zijn werken 25 jaar na zijn dood en om ze in de context van zijn tijd te plaatsen. in de context van zijn tijd.

Met deze tentoonstelling herontdekken we een onbekende kunstenaar en brengen we hulde aan een onvoltooide artistieke biografie. een onvoltooide artistieke biografie en brengen prachtige kunstwerken... kunstwerken uit de vergetelheid halen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

FARB
Markt 15
46325 Borken
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2861 939 252
E-mail:
Website: farb.borken.de/ausstellungen/matthias-kunkler

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.