In 157 dagen

Repair Café BürgerTeamAlverskirchen

In een oogopslag

Het Repair Café van de Anti Rost Groep Everswinkel heeft zijn idee ook in Alverskirchen gepresenteerd en daarom is de BTA blij om deze mogelijkheid voor duurzaamheid en gezelligheid vanaf oktober in onze stad te kunnen aanbieden.

Naast de elektrische en mechanische reparatie van kleine apparaten en speelgoed, bieden we in Alverskirchen ook kleinere textielreparaties aan. Dus keukenmixers, teddyberen en poppen, begeef je naar de DJK Rot-Weiß Bistro op het sportterrein.... We kijken ernaar uit om je gratis een nieuw leven te geven! Iedereen die geïnteresseerd is en zijn hulp wil aanbieden, is ook van harte welkom.

Vanaf januari 2024 zal het Repair Café elke 3e maandag van de maand van 15.00 - 17.00 uur geopend zijn in de Bistro Rot-Weiß op het sportveld. Koffie en taart donaties zijn ook welkom!

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Alverskirchen
Hauptstraße 1
48351 Everswinkel
Deutschland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.