In 59 dagen

Rabatz & Rabauken Festival

In een oogopslag

Burg Vischering, het district Coesfeld en Frechdachs Entertainment presenteren op zondag 6 augustus 2023 op Burg Vischering in Lüdinghausen het eerste Rabatz & Rabauken familiefestival met kindvriendelijke livemuziek en een leuk voorprogramma.


Op het eerste festival van deze aard in Duitsland zullen de hoogvliegers van Heavysaurus als eerste hoogtepunt worden aangekondigd. "Tijdelijk kunnen we niet helemaal terug naar het Krijt, maar een 752 jaar oud kasteel past best goed bij dino's en draken", zegt Lukas Bertels van de culturele dienst van het district Coesfeld, die de keuze van de festivallocatie verklaart.


Heavysaurus biedt kinderen en gezinnen een onderhoudende en boeiende muzikale ervaring die ongeëvenaard is in de wereld van het kinderentertainment. Hun unieke mix van heavy metal muziek en speelse teksten heeft de harten van zowel kinderen als ouders veroverd. Meer dan 100 shows staan nu op de tourkalender voor 2023 als onderdeel van de "Kaugummi ist mega!" tournee. "Mega" zal ook het programma zijn dat de kinderen en hun begeleiders te wachten staat. "Het wordt nog kleurrijker en spectaculairder," belooft zanger Mr. Heavysaurus, een (bijna) levensechte Tyrannosaurus Rex. "Voor veel kinderen is onze show hun eerste concertervaring - en wij willen en zullen dat voor hen en hun familie onvergetelijk maken!"


Naast muzikale hoogtepunten biedt het festival een breed scala aan activiteiten voor kinderen, zoals Bungee Trampoline, Krakes Piratenland, Crazy Jungle, en natuurlijk zijn schminken & blikgooien niet te missen.


"We vinden het fantastisch om het eerste Rabatz & Rabauken Festival te organiseren en kijken er erg naar uit om kinderen en hun families een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Het is een geweldige kans voor gezinnen om met elkaar in contact te komen en samen plezier te maken." leidt Michael Thiesen van Frechdachs Entertainment.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Burg Vischering
Berenbrock 1
59348 Lüdinghausen
Deutschland

Tel.: + 49 (0)2591 79900
E-mail:
Website: burg-vischering.de/kulturprogramm/rabatz-rabauken-festival-heavysaurus-uvm

Contactpersoon

Lukas Bertels

E-mail:

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.