In 18 dagen

Picknickconcert: saxyarpa

In een oogopslag

Muziek vol schoonheid en leven

Wanneer de drie muzikanten van "saxyarpa" samenkomen, wordt het magisch: dit trio creëert een heel eigen, onmiskenbaar geluid uit soul, pop, folk, flamenco en jazz.

Alberto Sanchez uit Paraguay is een uitzonderlijk talent op de harp: Ritmisch, harmonisch en melodisch put hij uit het volle hout. Johannes Köppen schittert met zijn talent op de saxofoon. Hij is ook lid van de band van Lotto-King-Karl en stond al op het podium met Roger Chapman. Manuel Beutke speelt percussie en voegde zich begin 2020 bij de groep met zijn dynamische en veelzijdige spel.

Of de muzikanten van "saxyarpa" nu hun eigen nummers spelen of andermans composities interpreteren, met hun gedeelde passie en liefde creëren ze iets geheel nieuws: muziek vol schoonheid en leven.

Line-up
Alberto Sanchez harp | Johannes Köppen saxofoon | Manuel Beutke cajon, kleine percussie

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Kolvenburg
An der Kolvenburg 3
48727 Billerbeck
Deutschland

Tel.: +49 2543 1540
Fax: +49 2543 8211
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/muensterland-festival-meets-burgjazz/saxyarpa

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.