In 19 dagen

Picknickconcert: Marcos Coll - Nómade

In een oogopslag

Nomade op de harmonica

De Spaanse artiest Marcos Coll laat op ontroerende wijze horen hoe een harmonica grote emoties kan vervoeren en duizelingwekkende landschappen muzikaal tot leven kan brengen: Het nieuwste album van de 48-jarige topbluesmuzikant brengt hem terug naar zijn muzikale wortels in zijn geboortestreek Galicië en presenteert een pakkende crossover van songs die de stijlen en ritmes weerspiegelen van alle plaatsen en invloeden die hem diepgaand hebben gevormd.

De titel van het album "Nómade" staat voor de vele ontmoetingen, smaken en aroma's die hij heeft geabsorbeerd op zijn reis door het leven. Hij wordt begeleid door zijn twee bandleden Hector Rojo en Martin Bruhn. Tijdens hun optreden in Burg Vischering nemen de drie artiesten hun publiek mee in de indrukwekkende wereld van gepassioneerde Galicische, Manchego en Latijns-Amerikaanse muziek met geselecteerde stukken van hun nieuwe album.

Line-up
Marcos Coll harmonica, zang | Daryl Taylor bas, zang | Katrina Martinèz drums, zang | Raùl Bastida gitaar, zang | Noelia Sànchez drums, percussie

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.