In 7 dagen

Pablo Barragán, Noa Wildschut, Frank Dupree - 53e Kamermuziekfestival

In een oogopslag

Een extreem verfijnd geluid, gekoppeld aan een hoog technisch vermogen, charisma en een grenzeloze nieuwsgierigheid naar het programma van zijn optredens van zijn optredens kenmerkt de Spaanse klarinettist Pablo Barragán. Barragán. Dit komt ook tot uiting in de repertoirekeuze van zijn album "Boundless", waarop hij samen met Sophie Pacini de diverse klanklandschappen van de klarinetsonates van Weinberg, Bernstein Bernstein, Prokofiev en Poulenc, waarvoor ze talrijke talrijke positieve recensies ontvingen. Samen met Noa Wildschut en Frank Dupree brengen ze in het seizoen 24/25 een opname uit met werken van Joodse componisten uit de 20e eeuw, waaronder Paul Schoenfield en Ernest Bloch. en Ernest Bloch.
In het trio met Noa Wildschut en Frank Dupree beleven we ook de klarinettist in Liesborn - met composities van Darius Milhaud, Claude Vivier, Paul Schoenfield en Béla Bartók.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Abtei Liesborn
Abteiring 8
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: +49 (0)2523 9824-0
Fax: +49 (0)2523 9824-11
E-mail:
Website: www.abteikonzerte.de/konzerte-2024/musikalische-souvenirs-aus-dem-20-jahrhundert

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.