In 2 dagen

Openluchtconcert Cuarteto Repentino "Fabuloso

In een oogopslag

Cuarteto Repentino "Fabuloso"

Het publiek is gebiologeerd door de opzwepende ritmes vol virtuositeit en passie. Balkan beats worden afgewisseld met aangrijpende klassieke muziek, uitbundige klezmer contrasteert met vurige latin jazz. In deze sfeer en de eenheid tussen de musici en het publiek is het onmogelijk om je voeten stil te houden, want de spontane vreugde van het musiceren door deze uitmuntende instrumentalisten is gewoon aanstekelijk. De vier klassiek geschoolde volbloedmuzikanten Ekaterina Baranova (viool), Drilon Ibrahimi (klarinet), Ruslan Maximovski (accordeon) en Erick Paniagua (gitaar, contrabas) hebben voor hun gedeelde passie een muzikale taal gevonden die alle genregrenzen overstijgt en zelfs uit beproefde stukken iets compleet nieuws laat ontstaan. Vol vreugde, opwinding en intensiteit bereikt de muziek van Cuarteto Repentino het hart van zijn luisteraars. Aangezien de vier muzikanten uit vier verschillende landen en culturen komen, is de wederzijdse ontdekking van hun muzikale wortels een bron van inspiratie en de basis van hun eigen stijl geworden.
Toen de jonge muzikanten elkaar ontmoetten en samen aan een project werkten, kwam het gevoel van eenheid plotseling en onverwacht naar boven (Spaans: repentino) - net als de naam voor hun ensemble: Cuarteto Repentino.

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.