Oogstfeest met open zondag

In een oogopslag

  • Telgte
  • Markt overige
Dankdag is een bijzondere en veelzijdige dag in Telgte: naast dankdiensten van de kerkgemeenschap is de Ems-stad op deze dag ook een ontmoetingsplaats voor gasten en bezoekers. Het oogstfeest heeft namelijk een lange traditie in Telgte, evenals het Hansevenement op het marktplein en in aangrenzende gebieden.

"Wie dat wil, kan enerzijds genieten van de charme van de oude stad en anderzijds tijdens een shoppingtour door de open winkels snuffelen of zich door de gastronomie laten verwennen", aldus Norbert Woestmeyer, hoofd van het bureau van de Telgtese koopmansvereniging.

Het marktplein staat zondag van 12 tot 18 uur in het middelpunt, omdat daar verschillende aanbiedingen plaatsvinden. Volgens de vereniging van kooplieden vullen diverse aanbiedingen van landbouw en delicatessen het aanbod aan.

Naast het programma op het marktplein zullen in de winkels en bij kraampjes in de hele oude stad diverse acties voor het Oogstfeest plaatsvinden en vele kooplieden zullen van 13.00 tot 18.00 uur speciale acties en aanbiedingen aanbieden.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Telgte
Kapellenstraße 2
48291 Telgte
Deutschland

Tel.: +49 (0)2504690100
E-mail:
Website: www.telgter-hanse.de

Contactpersoon

NOrbert Woestmeyer

Tel.: 02504 88 00 22
E-mail:
Website: www.telgter-hanse.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.