In 62 dagen

Notos Kwartet - 52e Kamermuziekfestival

In een oogopslag

"Het Notos Quartet wordt beschouwd als een van de uitstekende kamermuziek kamermuziekformaties van het heden" (FONO FORUM 09/2017). Publiek en critici bewonderen de "virtuoze schittering en technische technische perfectie", het "gevoel voor evenwicht en interactie" van het ensemble die elk detail van de compositie hoorbaar maakt", waarbij "de luisteraars de luisteraar direct in het hart met de intiem gespeelde noten".

Sinds de oprichting in 2007 heeft het Notos Quartet zes 1e prijzen en talrijke speciale prijzen in internationale internationale concoursen in Nederland, Italië, Engeland en China. en heeft zich inmiddels gevestigd op de internationale internationale concertpodia. Het treedt op in gerenommeerde Europese concertzalen Europese concertzalen zoals de Philharmonie Köln, de Berliner Philharmonie, de Berliner Philharmonie, het Konzerthaus Berlin, het Konzerthaus Vienna, de Wigmore Hall London, het Concertgebouw Amsterdam, Tonhalle Zürich, BOZAR Brussel, Teatro la Fenice het Teatro la Fenice Venetië, alsmede op de belangrijke festivals in de Rheingau, Schwetzingen, Würzburg, Mecklenburg-Vorpommern, Lockenhaus, Usedom en in Montpellier Radio France, en reist regelmatig naar verre landen landen als Australië, de VS, China, Japan en Zuidoost-Azië. In 2022 kreeg het Notos Quartet de prestigieuze Würth-prijs van de Jeunesses Musicales Duitsland. Naast de bekende meesterwerken werken zet het kwartet zich ook in voor hedendaagse muziek en heeft al werken gewijd aan de wereldpremière.

Het programma van het kwartet in A klein van Gustav Mahler, het Pianokwartet in C klein op. 20 van Béla Bartók en het prachtige Pianokwartet in G klein op. 25 van Johannes Brahms.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Abtei Liesborn
Abteiring 8
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: +49 (0)2523 9824-0
Fax: +49 (0)2523 9824-11
E-mail:
Website: www.abteikonzerte.de/konzerte-2023/notos-quartett

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.