In 24 dagen

Nightgroove

In een oogopslag

In april 2023 wordt al voor de vijftiende keer de waardevolle gastronomie van de binnenstad van Coesfeld op het muziekfestival Nightgroove verenigd met een muziekprogramma van topklasse en vele optredens uit de muziekgeschiedenis.

Een generatieoverschrijdend programma van de rock-'n-roll van de jaren 50, de beat van de jaren 60, de glamrock en discohits van de jaren 70, de pop van de jaren 80 en de huidige hitparade staat de bezoekers te wachten. Aardse blues, vrolijke reggae, scheurende beat, groovende soul, opzwepende gospel, de fijnste jazz en stuwende rock maken het programma van de lange avond vol live muziek compleet. Alle deelnemende cafés, bars, restaurants en evenementenhallen liggen zo dicht bij elkaar in het stadscentrum dat ze op loopafstand van elkaar liggen.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Coesfeld
Markt 8
48653 Coesfeld
Deutschland

Tel.: +49(0)2541 9391017
E-mail:
Website: nightgroove.de/veranstaltungen/10867-nightgroove-coesfeld

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.