Morgen

Münsterland Festival deel 12

In een oogopslag

Om de twee jaar presenteert het Münsterland Festival muziek en kunst op grote locaties in het Münsterland. Het uitgebreide programma is niet alleen te vinden in de grote evenementenhallen van de regio, maar ook op bijzondere, vaak wat kleinere locaties - bijvoorbeeld kastelen en paleizen, gebouwen met moderne architectuur en plaatsen met geschiedenis. De muzikale focus ligt op jazz, pop, traditionele en klassieke muziek en wordt aangevuld met tentoonstellingen, dialogen en excursies.

DEEL 12 MET GASTLAND FINLAND - 6 OKTOBER T/M 5 NOVEMBER 2023

Voor de twaalfde editie komen de gasten uit het Europese Noorden: Finland staat centraal tijdens het Münsterland Festival deel 12, dat in de herfst van 2023 muziek, kunst en cultuur naar het Münsterland brengt.

De Finse kunstenaars trekken door de hele regio en nodigen bezoekers uit om hun muziek en kunst te ontdekken op bijzondere locaties in het Münsterland. Tot de gasten behoren bekende gezichten zoals Iiro Rantala, Finlands bekendste jazzpianist, maar ook opwindende opkomende musici zoals Antti Paalanen op de accordeon of Elia Lombardini met zijn viool.

Naast de muzikale hoogtepunten zijn er nog vele andere formats gepland waarin de cultuur en levenswijze van de Finse gasten centraal staan. Zo biedt het Münsterland Festival ook dit jaar weer de mogelijkheid om niet alleen het culturele Finland te beleven, maar ook om het Münsterland op een nieuwe of andere manier te leren kennen. De eerste programmapunten staan al vast, het volledige programma wordt in de zomer van 2023 gepubliceerd.


Datums in één oogopslag

Op de kaart

Münsterland
Deutschland

Website: www.muensterland.com/muensterland-festival

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.