In 68 dagen

Liv Migdal en Schaghajegh Nosrati - 52e Kamermuziekfestival

In een oogopslag

Melbourne, Hamburg, Kopenhagen, Berlijn, Oslo, Shanghai: als solist met gerenommeerde orkesten en dirigenten, heeft de bekroonde musicus de wereld rondgereisd op concertpodia over de hele wereld. "Een van de meest boeiende violisten van deze tijd, die op haar instrument klankkleuren creëert die het publiek boeien! die het publiek boeien!" ... "elektriserend" ... "met expressieve kracht" ... "existentieel" expressieve kracht" ... "existentieel spel" ... "vanuit het oor direct in de ziel" ... "een volbloed een volbloed musicus " ...
2016 gaf ze haar debuut in de Berliner Philharmonie, het jaar daarop in de Elbphilharmonie. Naast uitnodigingen gerenommeerde festivals als het Schumann-Fest Bonn, Schleswig- Holstein Music Festival, Mozartiana Gdansk, Ludwigsburger Schlossfestspiele Ludwigsburg Schlossfestspiele en een aantal andere muziekfestivals in Europa en Azië. In Azië stonden de afgelopen jaren tournees naar Australië, Frankrijk, Denemarken en Groot-Brittannië op de concertagenda, Frankrijk, Denemarken en Groot-Brittannië hebben op de concertkalender van de violist gestaan.
Alle opnames van Migdal tot nu toe hebben uitstekende recensies ontvangen en talrijke internationale Migdal's CD-opnames met werken van de barok tot de werken van de barok tot heden, inclusief de opnames met de pianiste pianiste Marian Migdal als duopartner en de opnames genomineerd voor de International Classical Music Award (ICMA) genomineerde The Eight Seasons van Vivaldi en Piazzolla met het Duits Kamerorkest Berlijn.
Liv Migdal begon haar vioolstudie als elfjarige bij Christiane Christiane Hutcap aan de Academie voor Muziek en Theater in Rostock, die zij met het diploma-examen. Ze vervolgde haar artistieke opleiding in de masterclass van Igor Ozim aan het Mozarteum in Salzburg, die werd gevolgd door een postgraduaat postdoctorale studie oude muziek bij Reinhard Goebel. Na Liv Migdal kreeg in Oostenrijk de Paul Roczek Music Award. de Paul Roczek Music Award voor uitmuntend vioolspel. Sinds Liv Migdal heeft een aantal internationale muziekprijzen en beurzen ontvangen. internationale muziekprijzen en beurzen, waaronder de Eerste Prijs Internationale Ruggiero Ricci Viool Competitie Salzburg, Internationaal Hindemith Concours Berlijn, GWK Muziekprijs Münster, Fritz Kreisler Concours Wenen, Mozart Society. In 2017 heeft de violiste het project "Een stem geven aan verstoten componisten" geïnitieerd. Give a Voice to Ostracised Composers" project. Na de première van een werk voor viool opgedragen aan Liv Migdal voor viool en orkest en een artist-in-residence seizoen, ze artist-in-residence seizoen, verscheen in 2019 het vierde cd-album van de violiste. met solosonates van Bach, Ben-Haim en Bartók, die zeer lovend werd ontvangen door internationale critici en werd genomineerd voor de OPUS KLASSIK 2020 in drie categorieën. OPUS KLASSIK 2020 in drie categorieën.
Tijdens het vioolrecital in Liesborn treedt zij samen op met Shaghajegh Nosrati op de piano. Het programma getiteld "Intoxication - Baroque and Romantic" omvat de Sonate voor viool en piano in viool en piano in C klein BWV 1017 van Johann Sebastian Bach, de Suite d'après des thèmes, fragments et morceaux de Giovanni Battista Pergolesi van Igor Stravinsky, Zes stukken voor viool en piano van en Robert Schumanns Sonate Nr. 1 in A mineur voor viool en piano, op.105. piano, op.105.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Abtei Liesborn
Abteiring 8
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: +49 (0)2523 9824-0
Fax: +49 (0)2523 9824-11
E-mail:
Website: www.abteikonzerte.de/konzerte-2023/liv-migdal-und-schaghajegh-nostrati

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.