Morgen

Linda Fredriksson in het LWL Museum voor Kunst en Cultuur (Münster)

In een oogopslag

"Juniper" - Een muzikaal dagboek

Met haar uitstekende saxofoonspel valt Linda Fredriksson op in het Finse jazzlandschap. Fredriksson heeft een veelzijdige en unieke stijl die alle genres omspant en elk optreden bijzonder maakt. Op het Münsterland Festival treedt Linda Fredriksson op tijdens de openingsavond in het LWL Museum voor Kunst en Cultuur. In haar bagage: het soloproject "Juniper" - een eerlijk, persoonlijk singer-songwriteralbum, uitgevoerd door een instrumentale jazzband.

Het album is een prachtige meditatie over persoonlijke gevoelens en privé-ervaringen, samengesteld uit geluidsbeelden die in de loop van verschillende jaren zijn gemaakt: Fredriksson componeerde de nummers voornamelijk op gitaar, keyboard en zang, en herschikte ze later. "Juniper" is een wereld op zich en Fredriksson beschrijft het proces als een proces van gekozen afzondering: "Het is een wereld voor mij en een plaats van eenzaamheid temidden van alle chaos. Een gezellige bubbel om in te vertoeven."

Fredriksson, bekend om zijn virtuoze alt- en baritonsax, speelt dit keer ook basklarinet, gitaar, drums, synthesizer en achtergrondgeluiden. Het publiek kan zich verheugen op een zeer persoonlijke, muzikale agenda van topklasse.

Line-up

Linda Fredriksson Saxofoon | Tuomo Prättälä Toetsenbord | Mikael Saastamoinen Bas | Olavi Louhivuori Drums

Genre
Jazz

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

LWL-Museum für Kunst und Kultur
Domplatz 10
48143 Münster
Deutschland

Tel.: +49 251 5907-01
Fax: +49 251 5907-210
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/linda-fredriksson

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.