In 18 dagen

Kinderconcert: De griezelmusical van Corinna Bilke

In een oogopslag

Griezelig plezier voor jong en oud

Songwriter en zangeres Corinna Bilke uit Münster schrijft jazz- en popmuziek voor gezinnen. In plaats van de gebruikelijke clichés van traditionele kinderliedjes brengen zij en haar band jazzy harmonieën van piano, bas en drums. Hun muzikale programma straalt vreugde uit en roept een heerlijk gezellige sfeer op, of het nu onder de zee, in de ruimte of in een spookkasteel is.

Het "Münsterland Festival meets Burgjazz" neemt je mee naar zo'n spookkasteel: Corinna Bilke neemt haar publiek mee naar een vervloekt kasteel met haar programma "The Grusical". Daar ontmoet Mira, een meisje uit een klein dorp, de altijd slecht gehumeurde hospita Miss Mary, met wie iets mis is ... Maar wat? Angstaanjagend mooie liedjes, geestige dialogen en de onmiskenbare stijl van Corinna Bilke nodigen jong en oud uit om mee te zingen, te dansen, te dromen en natuurlijk te griezelen.

Cast
Corinna Bilke zang | Winne Voget piano | Arnold Ogrodnik bas | Felix Günther drums

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.