In 55 dagen

Juan Pérez Floristán - 52e Kamermuziekfestival

In een oogopslag

Juan Pérez Floristán staat voor een nieuwe generatie jonge jonge musici voor wie kamermuziek ensemblespel net zo belangrijk is als de grote solowerken uit de pianoliteratuur. Arrau, Rubinstein, Schnabel en Moisevich zijn zijn referenties. Daarnaast is er de dwingende ervaringen die "nieuwe" componisten hem geven. Beethoven's G grote sonate met Ravel, Crumb en Gershwin, Brahms met zijn vrienden, de klarinettist Brahms met zijn vrienden, de klarinettist Pablo Barragán en de cellist cellist Andrei Ionita (de inspirerende cd kwam dit jaar uit). Liszt met Debussy, Gershwin, Bartók en Ginastera, toont de lijn die lijn die de Falla, Ravel, Rachmaninov, Schumann en Beethovens Appassionata.

2021 Juan Pérez Floristán heeft de prestigieuze de prestigieuze Arthur Rubinstein Award van de Internationale Arthur Rubinstein Piano Master Competition in Tel Aviv. Hij kreeg ook de Publieksprijs en drie andere speciale prijzen. Onder de eerdere winnaars van dit concours zijn Igor Levit, Khatia Buniatishvili en Daniil Trifonov. In 2015 won de in Sevilla De in Sevilla geboren pianist won de Paloma O'Shea International Piano Competition en het Steinway Concours in Berlijn. Hij ontvangt de medaille van de van de stad Sevilla.
Floristán woont nu in Spanje en in Berlijn, waar hij zijn masteropleiding volgt bij Eldar Nebolsin aan de Hanns Eisler Academie. Eisler" Academie. Floristán maakt zijn debuut op het podium van de Abdij van Liesborn met met Papillons op. 2 van Robert Schumann, de Appassionata in f klein op. 57 van Ludwig van Beethoven en Pictures at an Exhibition van Modest Mussorgsky. Tentoonstelling.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Abtei Liesborn
Abteiring 8
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: +49 (0)2523 9824-0
Fax: +49 (0)2523 9824-11
E-mail:
Website: www.abteikonzerte.de/konzerte-2023/juan-perez-floristan

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.