In 5 dagen

Jarmo Saari Republiek in het gemeenschapscentrum Schulze Frenkings Hof (Nottuln)

In een oogopslag

Eén gitarist, drie drummers, veel ritme
De Fin Jarmo Saari staat bekend om zijn geluidscollages van gitaar, zang, theremin, viola da gamba, trombone en glasharp. Voor "Jarmo Saari Republic" heeft hij de hulp ingeroepen van drie Finse drummers: Abdissa "Mamba" Assefa, Mikko Kaakkuriniemi en Olavi Louhivuori creëren bijzonder spectaculaire ritmes en klankkleuren. Hun muzikaliteit, instrumentatie en dynamische samenspel zijn uniek - en kunnen worden ervaren op het Münsterland Festival in Schulze Frenking's Hof.

Jarmo Saari werd in 2012 bekroond met de Finse nationale Suomi prijs. Naast het creëren van film- en dansmuziek heeft hij al in meer dan 30 landen op concerten gespeeld en is hij te horen op meer dan 100 albums. De leden van deze groep werken al tientallen jaren samen met verschillende bands en artiesten, en samen hebben ze tot nu toe twee albums uitgebracht.

Line-up
JarmoSaari gitaar, zang, sampler, taurus pedaal, theremin | Olavi Louhivuori drums | Mikko Kaakkuriniemi drums | Mamba Assefa percussie, drums

Genre
Jazz

Het concert is onderdeel van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerzentrum Schulze Frenkings Hof
Schulze-Frenkings-Hof 40
48301 Nottuln
Deutschland

Tel.: 02509 8100
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/jarmo-saari-republic

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.