ISG zomerconcert "The Silverettes"

In een oogopslag

  • Stadtlohn
  • Markt overige

Ook dit jaar vinden de zomerconcerten van de ISG weer plaats op het marktplein van Stadtlohn. Op drie zondagen nodigt de Immobilien und Standortgemeinschaft Innenstadt Stadtlohn, ondersteund door Stadtlohn en SMS-StadtMarketing Stadtlohn e.V., je uit voor kleine concerten. De verschillende concerten beginnen om 16.00 uur en de toegang is gratis.


Vrouwelijkheid en Rock'n'roll op het marktplein! Als The Silverettes rocken, rocken ze hard - of slecht, afhankelijk van de stemming. De drie muzikanten brengen vrouwelijkheid en rock-'n-roll samen op een opwindende manier die ddeStadtlohnpubliek onmiddellijkn onmiddellijk.


De Silverettes brengen rockabilly op 21.07.2024 naar het marktpodium van de ISG. Met driestemmige zang en het instrumentale instrumentale bestek van een klassiek rock and roll combo, het trio plus één stort het trio plus één zich onbevreesd op de fijnste rockabillyklassiekers, verfrissende verfrissende originele composities en popjuweeltjes uit het recente verleden. het recente verleden.

98 van de 100 punten

Rockabilly is retro, geen twijfel mogelijk. Maar Maar wanneer The Silverettes het podium betreden in de traditionele rock'n'roll-bezetting van gitaar, bas en drums met driestemmige powervocalen, komt retro snel tot leven. retro komt snel tot leven. Deze harmonieuze kracht heeft het trio 2022 de toppositie in de SAT.1 muziekshow "All together now" bracht. De eindscore was 98 van de 100 punten.

Trio plus één

Ira, Jane en Honey zijn de drie drie dames aan de microfoon. Ira speelt ook gitaar en accordeon, Jane speelt bas en laat de saxofoon krijsen, Honey schittert op de drums. drums. Het trio wordt ondersteund door Pomez di Korenzo op gitaar. gitaar.

Gelukkig is het ISG-podium vrij nieuw en bestand tegen deze rockende kracht.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Stadtlohn
Markt 3
48703 Stadtlohn
Deutschland

Tel.: +49 (0)2563 87866
Fax: 02563-8781
E-mail:
Website: www.isg-stadtlohn.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.