In 7 dagen

Inzicht in de nacht

In een oogopslag

Evenementen op twaalf locaties, indrukwekkende lichtinstallaties en kleur kleurinstallaties: dat zijn de hoekstenen van "Nachteinblicke", dat op 2 maart voor de vijfde keer plaatsvindt. Maart voor de vijfde keer. Net als bij eerdere vorige edities, beleef je ook in 2024 weer een sfeervol kleurrijk kleurrijk en cultureel spektakel met een groot aantal lokale en regionale kunstenaars. artiesten zullen meewerken.

Je kunt een spannende mix verwachten van muziek literatuur, comedy en cabaret. Ogenschijnlijk bekende dingen komen in een heel nieuw licht te staan in de duisternis van de nacht wanneer de spectaculaire licht- en kleurproducties een sfeervolle en soms zelfs mystieke en soms zelfs mystieke sfeer creëren. Er zijn ook praktische activiteiten speciaal voor jongere bezoekers, evenals speciale rondleidingen die een compleet nieuwe een compleet nieuwe kijk op onze stad in het donker. Je kunt tussen de verschillende locaties bewegen als je in de stemming bent of gewoon even stilstaan of gewoon even stilstaan in de magische wereld van lichtkunst. Gepresenteerd door door het Gronause nutsbedrijf.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Gronau
Theodor-Heuss-Platz
48599 Gronau
Deutschland

Tel.: +49 (0)2562 99006
E-mail:
Website: gronau-inside.de/veranstaltungen/nachteinblicke

Contactpersoon

Sabine Thünenkötter

Tel.: 02562718717
E-mail:
Website: www.gronau-inside.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.