In 69 dagen

Gregor Meyle/Kamrad - Jazzfest Gronau

In een oogopslag

GREGOR MEYLE EN BAND unplugged

Veel mensen kennen de charmante muzikant met de hoed, baard en bril van het eerste seizoen van "Sing meinen Song - Das Tauschkonzert", maar hij heeft zijn trouwe schare fans verdiend met honderden live-optredens in clubs, stadhuizen en op grote openluchtpodia. Hij ontving gouden prijzen voor zijn studioalbums "New York-Stintino" en "Meile für Meyle" op zijn eigen label Meylemusic. Met "Meylensteine" kreeg hij zijn eigen succesvolle tv-programma op VOX, en inmiddels heeft hij meer dan een kwart miljoen enthousiaste concertbezoekers, een Echo en een Duitse Televisieprijs op zijn naam staan. De concerten van Gregor Meyle zijn altijd een live-evenement van topklasse. Samen met zijn band brengt hij grote emoties en een crossover van talloze muziekstijlen. En natuurlijk vertelt hij ook veel verhalen in de beste lieddichterstijl: onmiskenbaar en authentiek - gewoon de echte Gregor Meyle.

Kamrad

Zonder twijfel is hij momenteel een van de absolute hitparade-toppers, zelfs in heel Europa: de Duitse singer-songwriter KAMRAD! Tim Kamrad werd in 1997 geboren in Velbert-Langenberg in NRW. Meteen na het verlaten van de school nam hij eigenhandig zijn debuut-EP op, die al snel werd gevolgd door support tours met Sunrise Avenue, Max Giesinger en Adel Tawil en talloze festivalshows. Na het coronavirus waagde hij een compleet nieuwe start als artiest onder de naam KAMRAD en vanaf dat moment ging het van kwaad tot erger. Zijn hit "I Believe" was een van de meest gedraaide nummers op de Duitse radio in 2022 en bereikte topposities in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen en Hongarije. Dit werd gevolgd door voorprogramma's voor Nico Santos, een optreden tijdens de nieuwjaarsviering bij de Brandenburger Tor en een nominatie voor de 1LIVE-kroon in de categorie "Beste nummer". Zijn latere hits "Feel Alive" en "I Hope You End Up Alone (With Me)" zijn ook echte oorwurmen, zoals wordt bevestigd door 1,8 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. Tijdens zijn exclusieve concert op Jazzfest zal KAMRAD niet alleen zijn multi-instrumentale vaardigheden tonen, maar ook zijn kracht als sympathieke en boeiende live-act.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhalle Gronau
Spinnereistraße 20
48599 Gronau
Deutschland

Tel.: +49 2562 718-70
E-mail:
Website: jazzfest.de/programm/gregormeyle-kamrad

Contactpersoon

Sabine Thünenkötter

Tel.: 02562718717
E-mail:
Website: www.gronau-inside.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.