In 62 dagen

Götz Alsmann/ Zucchini Sistaz - Jazzfest Gronau

In een oogopslag

Götz Alsmann ...'s nachts...

Ten eerste zijn alle katten 's nachts grijs en ten tweede zijn mensen niet graag alleen. Geen wonder dat Götz Alsmann op zijn nieuwe album de nacht centraal stelt. Tijdens zijn concert op 1 mei put hij uit exquise juweeltjes uit de geschiedenis van de popmuziek, melancholische en humoristische juweeltjes van 1910 tot 1965 - en hij doet het anders dan alle anderen. Niet voor niets wordt de zanger en pianist Götz Alsmann beschouwd als de "koning van de Duitse jazzhits".

Courgette Sistaz

De geweldige Zucchini Sistaz zorgen voor de muzikale inleiding van de avond. Elegant en verfrissend duiken de uitzonderlijke dames van de Duitse jazzbeat naar een of twee muzikale parels, vissen in het groen van de muziekgeschiedenis en graven verzonken schelpenschatten op. Zoals altijd hebben ze gitaar, contrabas, trompet en andere snuisterijen en hun eigentijdse sound in de stijl van de jaren 20-60.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Bürgerhalle Gronau
Spinnereistraße 20
48599 Gronau
Deutschland

Tel.: +49 2562 718-70
E-mail:
Website: jazzfest.de/programm/goetz-alsmann_zucchini_sistaz

Contactpersoon

Sabine Thünenkötter

Tel.: 02562718717
E-mail:
Website: www.gronau-inside.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.