In 56 dagen

Geneeskrachtige planten workshop - Geneeskrachtige planten in de lente - Wilde groenten

In een oogopslag

Het jaar van de wilde planten begint vele tinten groen aan te nemen en in de natuur schieten wilde kruiden uit de grond om ons lichaam te versterken en te zuiveren.

We verjagen de voorjaarsmoeheid en ontdekken hoe klimop, kippenkruid, paardenbloem en dergelijke ons bloed kunnen reinigen en de lever en nieren kunnen ondersteunen bij het uitscheiden van afvalstoffen, zodat ons vitale energieniveau weer stijgt.

Tijdens een excursie worden lentekruiden veilig geïdentificeerd en verzameld. Ken jij de planten van de "groene negen" of hoe je een lentekuur uitvoert met de jonge, krachtige wilde planten?

In een gezellige, gezellige en leergierige sfeer leren we veel over het gebruik van geneeskrachtige planten en de productie van verschillende plantenextracten. Het is vooral leuk om deze samen te maken.

Ideaal voor iedereen die enthousiast is over de geneeskracht van de natuur!
Uiterste inschrijfdatum za, 13 april 2024
Plaatsen beschikbaar 10

Docent: Carmen Berling
Info en Kontakt:c.berling@hohemarkerleben.de I Tel. 0157/39715720


Alle deelnemers kunnen iets mee naar huis nemen voor hun eigen medicijnkastje en keuken. De prijs is inclusief een identificatiegids voor wilde planten en een draaiboek, drankjes zoals koffie, medicinale plantenthee en water. Het zou leuk zijn als iedereen iets bijdraagt aan een lunchbuffet (vegetarisch), weerbestendige kleding, een houten plank en scherp mes, knusse sokken.

Haltern am See, trefpunt wordt na aanmelding bekend gemaakt

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haltern am See
Markt 1
45721 Haltern am See
Deutschland

Tel.: +49 (0)2364 93 33 65
Fax: +49 (0)2364 93 33 64
E-mail:
Website: naturparkfuehrer-hohe-mark.de/termine/termine/heilpflanzenworkshop-heilpflanzen-im-fr%C3%BChling-wilde-gr%C3%BCne

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.