In 15 dagen

Gankino Circus in het Oude Douanehuis (Senden)

In een oogopslag

"Bei den Finnen "
Vier virtuoze muzikanten met een eigenzinnige podiumact, handgemaakte muziek en een flinke portie provinciale gekte - dat is het Gankino Circus. Snelle melodieën, wrange humor en charmante podiumpersonages zijn de ingrediënten van dit concertcabaret, dat in 2019 werd bekroond met de Duitse wereldmuziekprijs RUTH en de wereldmuziekprijs Creool Bavaria.
Des te passender voor het Münsterland Festival dat de groep Gankino Circus uit Dietenhofen in West-Centraal Franken zich magisch aangetrokken voelt tot Finland - en een stop maakt in het Alter Zollhaus in Senden. Het nieuwe programma heet "Bei den Finnen" ("Met de Finnen"): Finse polka's ontmoeten Frankische rock'n'roll en virtuoze wereldmuziek uit eigen pen versmelt met onconventionele interpretaties van oude Finse volksliedjes of klassieke werken zoals "Finlandia" van Jean Sibelius.

Genre
Traditioneel/cabaret

Het concert maakt deel uit van het Münsterland Festival deel 12.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Altes Zollhaus Senden
Münsterstraße 14
48308 Senden
Deutschland

Tel.: +49 (0)2597 699-0
E-mail:
Website: www.muensterland.com/muensterland-festival/programm/gankino-circus

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.