In 85 dagen

Fotoseminar met Hartmut Krinitz - Professionele reisfotografie - Perfecte beeldcompositie

In een oogopslag

Sinds de introductie van digitale fotografie maken steeds meer mensen steeds meer foto's. De wijdverspreide veronderstelling dat een hoge ontspanfrequentie onvermijdelijk leidt tot één of twee goede foto's blijkt echter maar al te vaak een misvatting te zijn. In de meeste gevallen wordt de "schuld" dan bij de apparatuur gelegd. Maar een foto begint niet met de camera, hij eindigt ermee. Verreweg het grootste deel van een geslaagde foto is niet de technologie, maar de persoon die de foto maakt.

In zijn vier uur durende seminar deelt Hartmut Krinitz op een luchtige manier zijn ervaring van meer dan 25 jaar professionele fotografie. Hij brengt interessante specialistische kennis over beeldcompositie over met veel humor - een leerzaam plezier voor "oude rotten" en beginners. De fotograaf behandelt een breed scala aan onderwerpen, van bewuste waarneming tot doelgerichte compositie. Daarbij illustreert hij wat fotografie zo aantrekkelijk maakt: de zoektocht naar verwondering voorbij de eerste indruk.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Haus Marck
Haus Marck 1
49545 Tecklenburg
Deutschland

Tel.: +49 5482 925-773
E-mail:
Website: www.tecklenburg-touristik.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.