In 83 dagen

Familieconcert - 52e Kamermuziekfestival

In een oogopslag

De kunst van de pantomime wordt ook wel de "essentie van het theater" genoemd. van het theater". En zo wordt elke gedachte in elke beweging bewust geënsceneerd... elke beweging zodat emoties en innerlijke beelden bij het publiek kunnen ontstaan. Helderheid en zuiverheid zijn de bronnen van deze kunst, die boekdelen spreekt zonder boekdelen spreekt zonder woorden. Maar ook in het dagelijks leven communiceren we met onze met onze houding, onze blik, met het ritme van onze onze bewegingen en onze ademhaling, waarmee we bewust en onbewust veel communiceren naar onze
Het eerste familieconcert in het kader van het Museumconcert Liesborn festival belooft een visuele en muzikale ervaring van bijzondere aard. muzikale ervaring van een bijzondere soort.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Abtei Liesborn
Abteiring 8
59329 Wadersloh
Deutschland

Tel.: +49 (0)2523 9824-0
Fax: +49 (0)2523 9824-11
E-mail:
Website: www.abteikonzerte.de/konzerte-2023/familienkonzert-2023

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.