© AStA Universität Osnabrück

Morgen

Fairytale Festival

In een oogopslag

De AStA van de Universiteit Osnabrück nodigt alle muziekfans en feestgangers van harte uit voor een onvergetelijk eendaags festival. Op 15 juni 2024 wordt de binnenplaats van het kasteel omgetoverd tot een spetterende locatie met een indrukwekkende line-up en een gevarieerd aanbod.

Het motto van het festival is "Umsonst und draußen!" (gratis en buiten!), waarmee een inclusief evenement voor alle bezoekers wordt gecreëerd. De AStA wil een evenement creëren dat voor iedereen toegankelijk is en een positieve en veilige sfeer biedt.
Het dagfestival begint om 14.30 uur en biedt een breed scala aan muzikaal talent, waaronder singer-songwriter Esther Graf, hiphoppers Teuterekordz, rapper Grim 104, pop-rockband The Livelines, indiezangeres Mina Richman en Frry met band. Een gedetailleerd tijdschema wordt binnenkort gepubliceerd.
Naast de geweldige muziek kunnen bezoekers heerlijk eten, verfrissende koude drankjes en de mogelijkheid om hun eigen picknick mee te nemen verwachten. Daarnaast krijgen initiatieven van universiteiten de kans om zich met stands te presenteren en hun werk aan een breed publiek te laten zien.
Het festival richt zich niet alleen op studenten van de universiteit van Osnabrück, maar ook op studenten van andere universiteiten en geïnteresseerde inwoners uit Osnabrück en de omliggende regio. Ook dit jaar verheugt de AStA zich op de samenwerking met de studentenraden van de universiteit.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Fairytale Festival
Neuer Graben 29
49074 Osnabrück
Deutschland

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.