In 23 dagen

Emile Parisien Kwartet

In een oogopslag

Een collectieve muzikale bliksemschicht

Toen de leden van het Emile Parisien Quartet voor het eerst samen speelden tijdens een jamsessie, voelden ze zich alsof ze waren getroffen door een collectieve muzikale bliksemschicht. Ze wisten dat ze iets nieuws hadden gecreëerd. Al 20 jaar is jazz hun gemeenschappelijke voedingsbodem, waarin elk lid allerlei zaden kan zaaien - van klassieke muziek en hedendaagse klanken tot rock, elektronica en chanson.

Hun nieuwe album "Let Them Cook" is als een frisse wind, waarmee ze klassieke jazz opzwepen en in de geest van onze tijd brengen. Het puur akoestische geluid maakt plaats voor een mix van akoestische en elektronische elementen. Saxofonist Emile Parisien (een van de belangrijkste hedendaagse jazzmuzikanten), pianist Julien Touéry, bassist Ivan Gélugne en drummer Julien Loutelier doorbreken barrières, veranderen regels en weten toch precies waar ze naartoe willen.

Line-up
Emile Parisien saxofoon | Julien Touéry piano | Ivan Gélugne contrabas | Julien Loutelier drums, elektronica

Datums in één oogopslag

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.