In 25 dagen

DÜLMENER SOMMER: Matthias Romir "Black".

In een oogopslag

Aan het einde van de DÜLMEN SUMMER is er overal in de binnenstad theater: op de Overbergplatz, de Marktplatz, de Markt der Möglichkeiten en de Königsplatz. Een grote verscheidenheid aan theatergenres laat zien hoe breed straattheater is. Er is gegarandeerd iets voor elke smaak.


Königsplatz, 20:15: Matthias Romir: "Black".


Deze show is als goede koffie: bitter als het leven, zwart als de toekomst, en toch op een vreemde manier een genot. De gewichtloze lichtheid van de heliumballonnen krijgt een groteske smaak in de handen van de zonderlinge clown op rolschaatsen. In de worsteling met de valkuilen van het object realiseer je je: hier is de kunst van het falen consequent tot het einde doorgedacht. Expressief jongleren ontmoet depressieve clownerie en naïef maskerspel. Een show die onder je huid kruipt, maar vooral één ding is: hilarisch.

Duur: ca. 30 - 40 minuten

Organisator: Kulturbüro Dülmen

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Königsplatz
Coesfelder Straße 17
48249 Dülmen
Deutschland

Website: www.duelmener-sommer.de

Contactpersoon

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.