In 15 dagen

De 20e lange nacht in Emsdetten

In een oogopslag

De 20e Lange Nacht komt eraan!

De Lange Nacht nodigt heel Emsdetten uit om op 8 juni zijn mijlpaalverjaardag te vieren! Voor de 20e keer presenteren de Verkehrsverein Emsdetten e.V. en de deelnemende kroegen het muziekfeest in Emsdetten! Nieuw dit jaar: het stadscentrum wordt omgetoverd tot een feestelijke mijl met overal muziek vanaf 19.00 uur. Tien bands in tien pubs zorgen voor een echte festivalsfeer! De toegang is natuurlijk weer gratis - dus het is echt de moeite waard om van kroeg naar kroeg te lopen en te genieten van de gevarieerde muziek en het gastronomische aanbod van de verhuurders!

Ook dit jaar is er weer voor elk wat wils:

Attas Biercafé organiseert "Stratus Quo", een eerbetoon aan de geweldige band "Status Quo". In C-Dur treedt de band "Caprice" op: zij bieden gitaargeoriënteerde coverrock. Na een pauze van een jaar presenteert Café Effet de band "Magic 4 Music" - vier volbloed muzikanten uit het Zwarte Woud die voor een magische sfeer zullen zorgen. In Café Extrablatt zorgt de Münster gitarist Phil Seeboth met zijn band voor de beste bluesrock. Nieuw dit jaar is Uli Lüke met Café M, waar saxofonist Gregor Stenneken live saxofoon zal spelen. Het Eiscafé Belluno zal hete Latino ritmes spelen van de "Aguirres" formatie. IJs en heerlijke cocktails maken de Caraïbisch-Zuid-Amerikaanse cocktailparty compleet. Fadi's Club keert ook terug naar de Lange Nacht. Daar wacht het opzwepende duo "In Tune" met pophits en rocknummers op vele danslustige gasten. In Moni's pub speelt een ander gitaarduo, "Mike & Steven", echte handgemaakte klassiekers. In Volldampf is er een jubileum in een jubileum: de uit Emsdetten afkomstige band "The Spectacle Snakes" viert hun 25-jarig jubileum met indierock en postpunk. En alle bezoekers van het Westfälischer Hof worden bij het feest betrokken: Het duo "Wir 2" zal hier optreden en "music with you" spelen - meedoen is dus aan de orde van de dag! Een bonte mix door de hele binnenstad: overal zullen mensen meedeinen, zingen en feestvieren tot in de laatste hoek!

Het muziekspektakel wordt ondersteund door Kreissparkasse Steinfurt, Stadtwerke Emsdetten, Volksbank Emsdetten, Uschis Taxi, Pielage Showtechnik en Verkehrsverein Emsdetten.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Emsdetten
Kirchstraße
48282 Emsdetten
Deutschland

Tel.: +49 (0) 2572 93070
E-mail:
Website: www.vvemsdetten.de/events/kalender/808/Die-20.-Lange-Nacht-in-Emsdetten

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.