In 16 dagen

Bruiloft Festival 2024

In een oogopslag

Op zondag 28 juli 2024 en maandag 29 juli 2024 vindt twee dagen lang het Festival van de Liefde plaats in de unieke omgeving van kasteel Raesfeld! Je kunt inspiratie verwachten voor de mooiste dag van je leven op een van de meest exclusieve trouwlocaties in het Münsterland op de waterburcht Raesfeld. Geweldige trends en exclusief advies over alle aspecten van decoratie, bloemstukken, trouwringen, bruidsstyling, bruidstaarten en menu's, foto's voor de eeuwigheid, huwelijksreizen en nog veel meer! Alles liefdevol in scène gezet met veel aandacht voor detail door zorgvuldig geselecteerde dienstverleners. Alle aanstaande bruiden maken kans op een van de 400 must-have goodiebags.

Naast de bruiloftsacts is het festival ook een geweldig evenement voor gezinnen en iedereen die niet in de bruiloftskoorts zit.

Datums in één oogopslag

Op de kaart

Schloss Raesfeld
Freiheit 27
46348 Raesfeld
Deutschland

Tel.: +49 (0)2571 949392
E-mail:
Website: the-wedding-guide.de/wf24

Contactpersoon

Susanne Düking

Tel.: +49 2865 204410
E-mail:
Website: www.freudentaumel.de

Algemene informatie

Wat wil je nu doen?

Het lijkt erop dat u Microsoft Internet Explorer gebruikt als uw webbrowser om toegang te krijgen tot onze site.

Om praktische en veiligheidsredenen raden we u aan een actuele webbrowser te gebruiken, zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera of Edge. Internet Explorer geeft niet altijd de volledige inhoud van onze website weer en biedt niet alle benodigde functies.